Koeriersdienst

Wanneer u opzoek bent naar een zakelijk partij voor al uw koerier en transport opdrachten bent u bij onze koeriersdienst aan het juiste adres. Gelokaliseerd in en om Harderwijk versturen wij dagelijks orders door heel Nederland en afhankelijk van uw wensen ook in Europa.

  • Binnen 30 minuten,
    overal in Nederland
  • Scherpe tarieven, al vanaf 0,51 / km
  • Voor elke zending het juiste vervoersmiddel
  • Track&Trace pakketzending
    vanaf € 5,20
  • Geen afhaalkosten
  • Klanttevredenheid staat voorop!

Koeriersdiensten in Harderwijk en omgeving

Vanuit één centraalpunt in Harderwijk behandelen wij orders door het hele land. Deze orders kunnen verschillen van kleine pakketten tot grote pallets, van eenvoudige koeriers opdrachten tot maatwerk transport.

Het is ook mogelijk om, uw orders te volgen via Track & Trace, Orders aangetekend te verzenden en uw tijd van aflevering te kiezen. Afhankelijk van de type levering staat onze koeriersdienst klaar met personenauto’s of grote bestelbussen met schone euro 5 motoren, ook voor het bezorgen van pallets.

Onze diensten:

Vraag direct een offerte aan!

__________________________________________________________________________________________

Deze klanten gingen u voor:

Koerier voor zakelijke transportopdrachten

Voor bedrijven is het van groot belang dat orders op tijd worden afgeleverd en ongeschonden aankomen. Wij zijn al 35 jaar actief en hebben meer dan voldoende ervaring in transport en logistiek. Bent u opzoek naar een betrouwbare koerier met ervaring en flexibele oplossingen voor al uw orders neem dan contact met ons op. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar en specialiseren ons in pakketten van 2 tot 30kg.

Als vaste klant geniet u van vele voordelen. Door gebruik te maken van ons web order systeem worden uw orders sneller verwerkt en doorgegeven om verzonden te worden. Ook worden uw kosten in één klap inzichtelijk gemaakt.

Pakketdienst

Wordt bij u opgehaald en de volgende dag afgeleverd (24 uursservice).

Express koerier

Wordt bij u opgehaald en de volgende dag afgeleverd (tijdslevering).

Regio koerier

Zending wordt bij u opgehaald en de volgende dag in de regio afgeleverd.

Palletdienst

Zending wordt bij u opgehaald en de volgende dag in de regio afgeleverd.

Uw zakelijke verzending vandaag nog bezorgen?

Heeft u een spoedopdracht die per direct bezorgd moet worden? Neem dan direct telefonisch contact met ons op! Bel 06-20115184